Sponsors

Donaties zijn natuurlijk altijd welkom!!! Ook kleine bijdragen dragen een steentje bij.

Wat kunnen wij betekenen voor onze sponsors:

 

Storten kan op rekeningnummer 43.65.39.942 t.n.v. J.G. Kroon / C.J.F. Groothuis te Breda. Alles met een glimlach natuurlijk.

En joepie, we hebben sponsors en weldoeners!! Tot nu toe hebben wij de volgende sponsors en weldoeners een bijdrage geleverd aan onze reis:

Bin annex Greenmont Systems Bin, BEDANKT voor al je support, niet alleen met de dingen die je ons hebt toegestopt in de loop van de tijd, maar ook voor je tijd, het beschikbaar stellen van tijd van Greenmont Systems, je proeflokaal, je hulp, het lenen van je auto gedurende 2 weken etc etc. Helaas hadden we niet zo veel tijd om gezellig te eten, borrelen of praten. Straks op de Atlantic zullen we het goedmaken.....
Pharmachemie Sponsoring in natura in de vorm van medicijnen. De vader van Chantal is werkzaam bij Pharmachemie. Hij heeft samen met Peter van der Zee en zijn assistenten (een relatie van hem bij het Havenziekenhuis / IJssellandziekenhuis) onze lijst vervolmaakt. Een groot deel van de lijst is geleverd door Pharmachemie.
Gijs Geurts Echt super, zomaar een gift !! Bij deze heeft Gijs een stuk verstaging geadopteerd (of wat dan ook). Gijs is ook bezig met voorbereidingen voor een lange zeilreis (website volgt), en hoopt dat wij hem kunnen helpen met informatie voor een efficiente voorbereiding. We zullen ons best doen!!! Er staat weliswaar een boel op de website, maar nog veel meer zit in ons hoofd! We hopen onderweg nog wat meer informatie over de voorbereidingen op onze website te zetten, maar dat zal natuurlijk nooit helemaal lukken. We horen het dus wel als er specifieke vragen zijn (die specifieke informatie misten wij nogal eens bij onze voorbereidingen, dus we hopen een steentje te kunnen bijdragen aan volgende vertrekkers).
Inmiddels hebben we in levenden lijve kennisgemaakt toen we half juli in Lelystad in Flevo Marina waren en Gijs langs kwam. Nogmaals dank!
Wouter Steenhuisen Ja ja, Wouter, ook jij krijgt een eervolle vermelding op onze website i.v.m. je bijdrage van € 1. Wie het kleine niet eert...... Je hebt bij deze twee RVS boutjes geadopteerd!
KPMG Bedankt KPMG voor de bijdrage voor ons afscheidsfeest!
Dennis en Ank Bezemer Dank aan deze vertrekkers van de toekomst (ze zijn nu zelf bezig met de bouw van hun schip) voor de hulp op het gebied van de korte golfradio en jullie eigen boek. Als we de SSB hebben aangesloten zullen we nog wel eens met elkaar keuvelen.
Feestgangers van ons afscheidsfeest en uitzwaaiers Iedereen ontzettend bedankt voor jullie komst! Fijn jullie nog te zien voor we 2 jaar weg zijn. En natuurlijk zijn we ook erg blij met de bijdragen die van jullie hebben gekregen.