Welkom aan boord en op onze Website!

27 augustus 2007

Deze site is ontstaan tijdens onze wereldomzeiling in 2002-2004. Wij hebben hier met heel veel plezier ons reisverslag, het woord 'weblog' bestond nog niet, bijgehouden. Onze reis is een onvergetelijke ervaring en staat diep in ons geheugen gegrift.
De verslagen van onze voorbereiding, reis en terugkomt zijn te vinden in het menu links. Actief bijhouden doen we niet meer, maar belangrijke ontwikkelingen zullen we hier nog melden.

De Pinical hebben we nog en doet uitstekend dienst als weekend- vakantieboot. En natuurlijk ook als 24-uursdeelnemer. Weliswaar wat zwaar uitgerust voor die doelen, maar ja.....

Er zijn inmiddels ook wat veranderingen. We zijn niet meer '2', we zijn tegenwoordig met zijn vieren. Zie onder.
Bereikbaar zijn we nog steeds onder het oude e-mailadres.

17 maart 2007
11:02 uur: geboren Luna Sophie!
Gewoon geweldig. Niets aan toe te voegen.
Alles is goed met iedereen. We gaan nu eerst slaap inhalen....
De kaart vind je hier.

5 maart 2007
Verhuizing van het kantoor van JG naar de Baronielaan 139 in Breda.

1 januari 2007
Uitbreiding van het kantoor van Jan Gerrit met Emilie van Empel. Naast arbeidsrecht nu ook gespecialiseerde ondernemingsrecht-kennis in huis.

1 juli 2006
En zo ziet de boef er tegenwoordig uit
!
8 maanden oud en niet te geloven hoe wijs! En lief! En snel! En ... En ...
Natuurlijk zijn wij, als alle ouders, volkomen objectief!

1 april 2006, Breda 
De ontwikkelingen gaan snel: het kantoor gaat verder onder de naam Kroon + Partners. Specialisatie en No-nonsense blijven de kernwoorden van het kantoor. HRM en arbeidsrecht, voor grote én kleine werkgevers in heel Nederland.

3 November 2005, Breda
Ons ketelbinkie! Deze knapperd is geboren op 3 november. Hidde heet ie. En uiteraard is hij de knapste van allemaal!
En voor de rest zijn we nog steeds sprakeloos... Het kaartje vind je hier
.

1 februari 2005, Breda
Na de afgelopen maanden bezig te zijn geweest met dit nieuwe project, is het zo ver: JG opent zijn advocatenkantoor, gespecialiseerd in arbeidsrecht.

8 oktober 2004, Scheveningen
Terug. Bijna 30.000 mijl, in 2 jaren. Veel en veel te kort, maar daarom niet minder geweldig. Er zijn teveel mooie beelden, te veel mooie ervaringen
om ooit te vergeten. In één woord: geweldig. En ooit, ooit, ooit gaan we nog een keer...
Maar het is ook zeker niet verkeerd om weer terug te zijn op ons oude nest!!Voor nieuwe bezoekers, wij hebben in augustus 2002 huis en haard verlaten voor een wereldreis op onze zeilboot Pinical. 2 jaar hebben we hier voor uit getrokken.
Je kunt hier onze reis helemaal volgen; zeer regelmatig zullen we berichten waar we zijn en wat we doen. Ook tijdens de oceaanoversteken proberen we dagelijks een (kort) berichtje achter te laten (maar raak niet in paniek als het wat langer duurt!!). Je moet al die techniek natuurlijk ook ergens voor gebruiken.... 

De site is in eerste instantie bedoeld voor familie, vrienden en kennissen, maar natuurlijk voor andere geïnteresseerden, met name ook zij dit ook met dit soort plannen rondlopen. Aan hen hebben we overigens maar één advies: niet te veel denken, gewoon doen!

Sociaal gezien hadden we soms vóór het vertrek al het gevoel dat we al weg waren; vrijwel alle vrije tijd gaat zitten in de (verdere) voorbereiding. Dus ook al voor vertrek wilden we iedereen op de hoogte houden van de ontwikkelingen. Voor hen die ook al bezig zijn met de voorbereiding biedt dit wellicht ook nuttige informatie. Één van de "problemen" die wij tegenkwamen was de enorme hoeveelheid algemene informatie enerzijds, maar een te kort aan concrete informatie anderzijds. Dit geldt niet alleen ten aanzien van de selectie van apparatuur en dergelijke, maar ook bij duizend en één praktische dingen. We hopen dat zij er ook iets aan hebben en horen graag tekst en commentaar.